Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" w Kaliszu
Pracodawcy
Pliki do pobrania
Technik żywienia i usług gastronomicznych-praktyka zawodowa - podstawa programowa (408.06 KB)
Technik usług kelnerskich-praktyka zawodowa - podstawa programowa 2019 (302.22 KB)
Technik technologii żywności -praktyka zawodowa - podstawa programowa 2019 (416.77 KB)
Technik hotelarstwa-praktyka zawodowa - podstawa programowa 2019 (1.79 MB)
Technik organizacji turystyki -praktyka zawodowa - podstawa programowa 2019 (442.96 KB)
Kelner-zajęcia praktyczne - podstawa programowa 2019 (303.01 KB)
Kucharz -zajęcia praktyczne - podstawa programowa 2019 (401.94 KB)
Cukiernik-- zajęcia praktyczne - podstawa programowa 2019 (269.12 KB)
Podstawy prawne kształcenia młodocianych (391.08 KB)
Informacje dla kandydatów do szkoły branżowej I stopnia ZSGH (21.12 KB)
Zaświadczenie pracodawcy (13.58 KB)
ZAŚWIADCZENIEWYSTAWIENIA OCENY I i II OKRES (52.50 KB)
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2022-09-02 |
Data publikacji: | 2022-09-02 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | |
Liczba odwiedzin: | 3191 |