Technikum
Artykuły
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym: język polski lub język angielski, lub geografia. Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.
Czytaj więcej o: Technik żywienia i usług gastronomicznychTechnik technologii żywności
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym: język polski lub język angielski, lub geografia. Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.
Klasa patronacka firmy Nestle odział w Kaliszu
Czytaj więcej o: Technik technologii żywności
Technik usług kelnerskich
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym: język polski lub język angielski, lub geografia. Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.
Czytaj więcej o: Technik usług kelnerskich
Technik organizacji turystyki
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym: język polski lub język angielski, lub geografia. Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.
Czytaj więcej o: Technik organizacji turystyki
Technik hotelarstwa
Przedmiot realizowany w zakresie rozszerzonym: język polski lub język angielski, lub geografia. Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.
Czytaj więcej o: Technik hotelarstwa
Strona: 1/2
- Strona: bieżąca1
- Strona: 2
- następna
- Przejdź na koniec
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2015-05-27 |
Data publikacji: | 2015-05-27 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | |
Liczba odwiedzin: | 35477 |